Onze partners

Acacia BEUKK

Mooie streken met mooie producten vragen om sterke samenwerkingsverbanden. Wij zijn daarbij altijd op zoek naar mensen en organisaties die samen met ons een voorbeeld willen geven. 

Hoe? Door met ons samen te werken en gebruik te maken van ons platform waarmee inzicht, overzicht en controle gecreëerd kan worden over de gehele supply chain.

Door ons multitenant platform op een slimme en circulaire manier in te zetten ontstaat er centraal inzicht en overzicht en daarmee een stuk controle over wie, wat, waar ingekocht heeft.

 

De Korte Keten: Een Duurzame Revolutie in Voedselproductie
TFD Logo

The Food Directors

The Food directors zijn ondernemers die een bijdrage willen leveren aan een oplossing van de uitdagingen in de voedselketen. Zij nemen de regie in handen en richten het BEUKK platform in om de dingen anders te doen dan anders in de food supply-chain.  Het Food Directors team is hiermee in staat om volledig projectmanagement op de juiste wijze op zich te nemen met een totaalpakket aan (slimme) maatwerkdiensten.

www.thefooddirectors.com

 

ZLTO

ZLTO is de vereniging van en voor 12.000 boeren en tuinders in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Gelderland. Ze staan voor de continuïteit van de land- en tuinbouw en toekomstperspectief voor boeren en tuinders.

Als belangenvereniging zijn zij de schakel tussen boeren en tuinders, de overheid, het bedrijfsleven en de maatschappij. Samen bundelen we de krachten met de leden van ZLTO en stimuleren we samenwerking en innovatie.

www.zlto.nl

Zoek de boer

Of je nu op zoek bent naar een eerlijke boerderijwinkel, bijzondere boerderijvakantie, inspirerende vergaderlocatie, een feestlocatie in boerensfeer of een bezoekboerderij voor de kids…. Bij Zoek de Boer vindt je de mooiste plekjes, waar je ècht kunt genieten van het boerenleven!

www.zoekdeboer.nl

Wordt ook partner

Hebben wij uw interesse gewekt? Denkt u er aan om het anders dan anders te doen?
Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken.

Volg ons

Volg ons op Instagram en LinkedIn