Over BEUKK

Acacia BEUKK

Hoe het begon

In 2021 zijn The Food Directors opgericht om samen een bijdrage te kunnen leveren aan een oplossing van de uitdagingen binnen de voedselketen. Een jonge onderneming, maar wel met jarenlange ervaring en een bewezen systeem, welke al ruim 10 jaar doorontwikkeld is binnen de food markt.

BEUKK, Beter Eten Uit de Korte Keten, is een project en merknaam van The Food Directors. Wij maken voor dit project o.a. gebruik van Easy-Dish, een internet inkoop en verkoopplatform dat zichzelf al jarenlang heeft bewezen.

Het is onze missie om een bijdrage te leveren en te helpen om uw food supplychain efficiënter, eenvoudiger, beter en inzichtelijker in te richten. Uiteraard met respect voor mens, product, milieu en de toekomst.

In de afgelopen periode zijn wij door de diverse duurzaamheidsverlangens van organisaties samenwerkingen aan gegaan met boeren, producenten en coöperaties. 

De behoefte van de consument om direct bij de bron te kopen wordt namelijk steeds groter. Steeds meer mensen willen verse producten rechtstreeks inkopen bij boeren en producenten. Het liefst wordt er ingekocht zonder tussenkomst van derden zodat de boeren en producenten een eerlijke prijs voor hun producten krijgen. Initiatieven schieten de grond uit. Maar hoe richt je het verwerken van de orders en aansturen van de logistiek efficiënt in?

Met die vraag zijn wij als Food Directors aan de slag gegaan en hebben wij project BEUKK opgestart; Beter eten uit de korte keten. 

Meer weten over The Food Directors kijk dan gerust eens rond op:

www.thefooddirectors.com

The Food Directors

Te vinden in het BEUKK platform

+
Leveranciers
+
Product Categorieën
4800 +
Producten

Wordt ook partner

Hebben wij uw interesse gewekt? Denkt u er aan om het anders dan anders te doen?
Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken.

Volg ons

Volg ons op Instagram en LinkedIn