BEUKK Het Platform

Acacia BEUKK

Het Platform

BEUKK is zowel te gebruiken als inkoopplatform voor de zakelijke markt (B2B en Farmer2Farmer) als bestelplatform voor de consumenten (B2C). Iedere boer krijgt een eigen leveranciersomgeving waar alle orders in binnen komen en je als leverancier je eigen prijs bepaald. De leverancier kan pakbonnen en facturen uitdraaien en zelfs een koppeling maken met zijn eigen boekhoudadministratie. De leverancier bepaalt in het hetzelfde platform zijn eigen verkoopprijs en beheert zijn eigen assortiment.

Inzicht, overzicht en controle op één platform.

BEUKK Platform
Boeren

De boer, producent en/of landwinkel

De boer en de producent hebben een eigen account op ons platform en staan daarmee centraal. Zij bieden hun producten aan en hebben inzicht, overzicht en controle over alle orders uit alle digitale kanalen. Prijzen kunnen op alle niveaus aangepast worden om zodoende te werken volgens, en tegemoet te komen aan, afspraken die met verschillende partijen zijn gemaakt.

Webshop(s)

Voor de webshops van de samenwerkend partners maken wij gebruik van WooCommerce. Dit is één van de meest gebruikte pakketten ter wereld voor het exploiteren van Webshops. 

Zowel webshops in coöperatieve vorm als individuele boeren, producenten en landwinkels kunnen gebruik maken van zo’n webshop en koppelen aan het platform. Onze webshops zijn gebaseerd op een webshop waarin producten van meerdere partijen via één webshop besteld kunnen worden. Het is een uitgewerkt model dat zich inmiddels al een aantal jaren in de praktijk heeft bewezen.

Koppeling met WordPress & WooCommerce
Farmer 2 Farmer

Farmer 2 Farmer

De Via het platform is het voor de aangesloten leden mogelijk om bij elkaar bestellingen te plaatsen. Dit kan bij leden van de eigen samenwerking maar ook bij leden van andere samenwerkingen.

Electronic Data Interchange (EDI)

Naast de webshop kunnen er binnen het platform ook orders via EDI worden ontvangen. Dit biedt de mogelijkheid om orders vanuit bijvoorbeeld de industrie, groothandels en retailer te ontvangen. Via de ingerichte marktplaatsen op het platform kan er door alle partijen bij elkaar worden ingekocht.

EDI
BEUKK Vending

Vending

In samenwerking met leveranciers van Vending apparatuur worden ook vendingmachines aan het platform gekoppeld. De machines kunnen gebruikt worden om verse producten aan te bieden maar ook voor producten die zijn samengesteld uit verse producten (van bijvoorbeeld de regionale cateraar).

Ons platform biedt hiervoor geavanceerde mogelijkheden om de processen te vereenvoudigen en derving te minimaliseren. Met behulp van deze vergaande automatisering wordt de versheid van het product gewaarborgd en blijven kosten beheerst. De leverancier heeft namelijk realtime inzicht in de voorraad en THT van het product in de kast.

Logistiek

Een van de allerbelangrijkste zaken in de voedselketen is logistiek.
De kosten van de versproducten worden voor een groot deel hierdoor bepaald. In ons platform is de functionaliteit ingebouwd om zowel efficiënte als hub logistiek te faciliteren.

Door het kanaliseren van alle data binnen het platform wordt er efficiënte distributie bewerkstelligd welke kan worden ingevuld door onze logistieke partners door slim gebruik van de beschikbare data uit het platform.

Logistiek 3.0
Mobiele boeren web app lokale boodschappen

Web App

Om het bestellen nog makkelijker te maken hebben we een whitelabel web app. Helemaal aan te passen naar jouw wensen. Hiermee bestel je eenvoudig via je mobiel óf pc bij de verschillende leveranciers. Het BEUKK platform zorgt vervolgens voor het kanaliseren van de orders, pakbonnen en facturen naar alle verschillende boeren, makers, afhaalpunten of bezorgers (transport).  

Te vinden in het BEUKK platform

+
Leveranciers
+
Product Categorieën
4800 +
Producten

Meld u aan voor het platform

Wilt u de korte keten ook nog beter ontsluiten en heeft u behoefte aan inzicht, overzicht en controle?
Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken.

Volg ons

Volg ons op Instagram en LinkedIn