Beter Eten Uit de Korte Keten voor de horeca

Acacia BEUKK

BEUKK: Duurzame, lokale, en efficiënte inkoop voor horecaondernemers

Bij BEUKK ontdekt u een revolutionaire aanpak voor het inkopen van voedsel. Hier draait alles om duurzaamheid, gezondheid en het bevorderen van lokale inkoop, zonder dat het extra kosten of moeite met zich meebrengt. Wij presenteren met trots BEUKK, wat staat voor “Beter Eten Uit de Korte Keten,” ons eigen faciliterende orgaan.

Bij BEUKK zetten we duurzaamheid hoog in het vaandel. In nauwe samenwerking met lokale boeren, overheids- en onderwijsinstellingen, en gemeenten nemen we deel aan diverse initiatieven om rechtstreeks bij de bron in te kopen. Dit versterkt lokale inkoopstromen en stelt ons in staat om de regie te voeren over de voedselketen. Samen met deze partners zorgen wij ervoor dat het meest duurzame, lokale, en vers geproduceerde voedsel op uw bord belandt.

De Korte Keten in Beeld

Beter, gezonder en lekkerder met ingrediënten uit de korte keten.

Onze Diensten

Ketenregie 
BEUKK fungeert als de ketenregisseur, waardoor het de verschillende aspecten van korte keten voedselproductie, -distributie en -consumptie coördineert en faciliteert. Via ons platform brengen we inkoop en verkoop samen, bieden we inzicht en controle.

Beheersbare inkoop
Met uw eigen inkoop- en bestelplatform kunt u lokaal en regionaal inkopen, terwijl u de kostprijs, opbrengst en kwaliteits- en margebewaking in real-time behoudt.

CO2-reductie door efficiënte distributie
Ons systeem bevordert efficiënte distributie, minimaliseert CO2-uitstoot en zorgt voor minder vrachtwagenbewegingen, wat tevens bijdraagt aan het oplossen van chauffeurstekorten.

Een Dynamisch Aankoop Systeem, DAS, voor het lokaal inkopen van eten en drinken
blog pagina waar alles gaat over voedsel, eten en drinken, korte keten, boeren, de catering markt, aanbod van eten en drinken, de food service, etc.

Betrouwbare food supply chain
Wij waarborgen de kwaliteit door registratie van controles in uw platform, wat centrale rapportage mogelijk maakt en u kunt vertrouwen op betrouwbare leveranciers en voedsel.

Slim gebruik van beschikbare data voor verkoop
Onze software biedt op locatie slimme verkoopoplossingen, inclusief kassakoppelingen en banqueting bestelsystemen.

Administratief voordeel
Volledig geautomatiseerde administratieve verwerking en integratie met uw eigen backofficesysteem zorgen voor inzicht, overzicht en controle over uw hele supply chain.

Weten hoe? In dit filmpje leggen wij het in 7 stappen uit (BEUKK, voormalig Easy-Dish); https://youtu.be/O0JyI8k_gqE 

Start met duurzame, lokale, en efficiënte inkoop

BEUKK is de toegangspoort tot een smakelijke en duurzame toekomst voor horecaondernemers. Wij veranderen de manier waarop u inkoopt en bieden u de kans om uw steentje bij te dragen aan een gezondere, duurzamere wereld. Ontdek BEUKK vandaag nog en begin met genieten van lokaal, vers, en gezond voedsel!

BEUKK, Poke Bowl!

De BEUKK erin

Hebben wij uw interesse gewekt? Denkt u eraan om Beter Eten Uit de Korte Keten te serveren aan uw gasten? Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken. Meer info; beukk@tfd.group

Volg ons

Volg ons op Instagram en LinkedIn