BEUKK Smart Vending

Acacia BEUKK

BEUKK Smart Vending

Door recente ervaringen is duidelijk geworden dat de catering bij veel bedrijven er anders uit gaat komen te zien. Wij begrijpen dan ook dat u als bedrijf op zoek bent naar oplossingen.

De vraag naar oplossingen voor onbemande foodlocaties wordt steeds groter. Echter mag dit natuurlijk niet ten koste gaan van de kwaliteit van het food en staat vers, lekker, lokaal en convenience nog steeds centraal.

Maar ook duurzaamheidsverlangens en automatisering staan hoog op de agenda. The Food Directors hebben daar met het BEUKK platform een mooi antwoord op gevonden.

The Food Directors presenteert u daarom BEUKK Smart Vending. BEUKK zet de volgende stap in vending zoals we dat allemaal kennen en is een uitbreiding als dienst binnen de hospitality en facilitaire branche

Beter Eten Uit de Korte Keten, nu ook voor onbemande foodlocaties!

De Korte Keten in Beeld

‘Geen maaltijden uit de fabriek, maar gezonde maaltijden en producten die zijn bereid met verse ingrediënten uit de korte keten.'

Smart Fridge

Onbemande foodlocaties faciliteren wij met smart-fridges. Dit zijn slimme innovatieve koelkasten die via het internet aan ons platform zijn gekoppeld. De korte keten maaltijden en producten in deze kast zijn voorzien van een zogenaamde RFID tag. Dit zijn labels die door de smartfridge herkend worden. De smartfridge weet via deze labels wat er in de kast zit en wat eruit gaat.  

Mensen die iets willen kopen kunnen de smart fridge openen met een betaalpas. Na het openen van de koelkast kan er naar wens gepakt worden wat men wil hebben. Zodra de kast gesloten wordt, wordt er van de rekening gehaald wat er is gepakt. Dit principe kan vergeleken worden met het tanken bij een zelftankstation.   

De BEUKK Smart Fridge
BEUKK Maaltijden

Hoe het werkt

In samenwerking met onze partners faciliteren wij de complete korte keten en regionaliseren wij het voedselsysteem:

 1. Organisaties bestellen via ons platform de korte keten maaltijden en de producten die in de smart fridge moeten komen. De orders komen binnen bij de regionale leveranciers, productiecateraars en/of dark kitchens die de maaltijden bereiden.

 2. De regionale producenten bestellen op hun beurt via ons platform de korte keten producten en ingrediënten die zij nodig hebben bij de aangesloten lokale boeren, makers en andere leveranciers.

 3. Onze logistieke partner(s) collecteren de maaltijden en korte keten producten bij de verschillende partijen en leveren dit middels één levering uit op de locaties waar de smart fridges staan. Dit voorkomt onnodig kostbare distributiestromen en onnodige CO2 vervuiling.

 4. Om de kwaliteit continu te kunnen waarborgen, is de registratie van controles in het platform mogelijk. Alle uitgevoerde controles worden vastgelegd en kunnen centraal worden gerapporteerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u altijd rekenen op betrouwbare leveranciers en food uit de korte keten.

 5. Uw op locatie aanwezige medewerkers kopen de korte keten maaltijden en producten uit de smart fridges.

 6. De smartfridges registreren realtime aan het platform wat er verkocht is zodat alle partijen inzicht, overzicht en controle hebben over alle inkopen, verkopen en voorraden op de locaties en in de smartfridges.

 7. Op basis van de instellingen wordt er automatisch een besteladvies gegenereerd zodat er met een druk op de knop besteld kan worden. Dit kan per contract, per locatie maar ook per smart fridge.

Assortiment en aanbod

Assortiment en aanbod kan verschillen afhankelijk van de vraag, de aantallen, de gewichten en het regionale en seizoens-aanbod vanuit de korte keten. Wij zijn graag flexibel en richten uw smart fridge volledig in naar uw wens. Zijn er wensen voor bijvoorbeeld vegetarisch, vegan en/of halal? Wij regelen het voor u.

Dit betekent dat wij graag samen de samenstelling van het assortiment bepalen. Denk bijvoorbeeld ook aan producten direct van de bron, maar ook warme maaltijden geproduceerd door één van onze lokale partners. Ook side salads, maaltijdsalades of de klassieke tosti behoren tot onze opties.  Maar natuurlijk zo veel mogelijk uit de korte keten!

De Korte Keten: Een Duurzame Revolutie in Voedselproductie
Aardbeien Qarc

Producten direct van de bron

 • ‘De Walhoeve’ Brabants worstenbroodje
 • Aardbeien Qarc met crunchy koekkruimels
 • Griekse stijl yoghurt 10% vet met appel-rozijn granola
 • Bakje Bio aardbeien van eigen bodem

Maaltijden

Onze lokale foodproducenten creëren per seizoen een menucyclus werkend met seizoensproducten en zo veel mogelijk uit de korte keten. Zo zorgen wij dat wij altijd een gezonde, afwisselende en (h)eerlijke maaltijd aan kunnen bieden;

 • Traditionele lasagne Bolognese met gehakt van Boerderij het Binnenveld, tomatensaus, seizoensgroente en waterbuffelmozzarella van D’n Buff
 • Kip fajitas van Puur Hollandse Kip, gemixte bonen, mais, ui en de beste BIO paprika en tomaten van Oirschot Organics
 • Vegan Rendang van spitskool met geroosterde bloemkool van de ‘Belversche Akkers’, kikkererwten geserveerd met gele rijst
BEUKK Maaltijden

‘BEUKK, Beter Eten Uit de Korte Keten! Nu ook via onbemande foodlocaties.'

Te vinden in het BEUKK platform

+
Leveranciers
+
Product Categorieën
4800 +
Producten

Meld u aan voor BEUKK Vending

Hebben wij uw interesse gewekt en denkt u eraan om uw medewerkers dagelijks een verse, gezonde en (h)eerlijke maaltijden en producten aan te bieden? Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken. Aan de hand van uw wensen stellen wij een plan op.

Volg ons

Volg ons op Instagram en LinkedIn