BEUKK marktplaatsen in Brabant

Acacia BEUKK

BEUKK marktplaatsen

BEUKK vervult een cruciale rol in het beheer van verschillende marktplaatsen in Brabant. Dit doen wij door middel van het faciliteren van een geavanceerd bestelsysteem dat niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook essentiële gegevens aanlevert voor de optimalisatie van logistiek en voorraadbeheer.

Een integraal onderdeel van ons werk is de volledige automatisering van administratieve processen, waardoor boeren, telers en producenten zich kunnen concentreren op hun passie: het produceren van hoogwaardige, lokale producten.

Hieronder vind je een overzicht van de diverse BEUKK marktplaatsen die actief zijn in Brabant: 

Korte Keten boodschappen web app BEUKK

Goei Eete

De behoefte om direct bij de bron te kopen is noodzaak geworden. Men wil verse producten rechtstreeks inkopen bij de bron. Het liefst wordt er ingekocht zonder tussenkomst van derden zodat de boeren en producenten een eerlijke prijs voor hun producten krijgen.

Corné van Roessel, eigenaar van de Walhoeve in Goirle, zag deze behoefte als een van eerste en heeft letterlijk de koe bij de hoorns gevat.
In samenwerking met een groep boeren en producenten van mooie eerlijke producten, heeft hij naast zijn landwinkel een website gelanceerd waarop consumenten kunnen bestellen. In de regio zijn een aantal afhaalpunten ingericht waar mensen één keer per week de bestellingen af kunnen halen.

bestel.goeieete.nl

Brabants streekgoed

Brabants Streekgoed wil boeren, ambachtslui en consumenten opnieuw met elkaar verbinden. Op een eerlijke manier en passend bij de nieuwe leefgewoonten van gehaaste consumenten.

Ontdek de producten van de Walhoeve, de Ruurhoeve, de Laarhoeve, Kwekerij Oppers, Den Elshorst, Wijngaard Dassemus, Qarc en de vele andere boeren uit Brabant.

kempen.brabantsstreekgoed.nl

Brabants streekgoed
Local Food Eindhoven Korte Keten

Local Food Eindhoven

Samen met Thijs, een local chef uit Eindhoven, bouwen we met Local Food Eindhoven aan een natuur inclusieve voedselketen. 

Dat doen we door boodschappen van de boer, kraakvers bij je thuis beschikbaar te maken door ons BEUKK platform. 

Bestel gemakkelijk ambachtelijke producten uit een duurzame keten.

bestel.localfoodeindhoven.nl

HanneHoeve

Bij Hanne Hoeve kun je op verschillende manieren je verse en puur natuurlijke boodschappen bestellen.

Ben je op zoek naar een compleet aanbod verse boodschappen rechtstreeks van de boer? Bestel dan via de WebApp. Hier vind je niet alleen de (h)eerlijke walnoten, walnotenolie en rundvlees van eigen erf; je kunt via de WebApp ook allerlei overheerlijke streekproducten van andere aanbieders bestellen zoals kaas, brood, aardappelen, groenten, fruit, jam en honing.

Wanneer je voor dinsdag 23.30 uur bestelt, kun je je boodschappen vrijdag bij de Hanne Hoeve op het erf ophalen. 

bestel.hannehoeve.nl

Hanne Hoeve Westerhoeven Lokale Walnoten

Meld u aan voor het platform

Wilt u de korte keten ook nog beter ontsluiten en heeft u behoefte aan inzicht, overzicht en controle?
Wij komen graag met u in contact om uw specifieke wensen en ideeën te bespreken.

Volg ons

Volg ons op Instagram en LinkedIn